Opis Serialu

W dwóch pierwszych sezonach programu w role ekspertów wcielili się: szef kuchni Aleksander Baron oraz Damian Kordas, vloger i najmłodszy MasterChef. Kierując się rekomendacjami widzów sprawdzili, gdzie można zjeść ulubione potrawy Polaków w najlepszym wydaniu. Testowali m.in. pierogi, naleśniki, gołąbki, schabowe i golonkę, a także sushi, zupę pho, zapiekanki i kebaby. Nie ominęli też słodkich rekomendacji, smakując rzemieślnicze lody, domową szarlotkę i fantazyjne serniki. Odwiedzili zarówno lokale w dużych miastach, jak i te położone na uboczu lub w miejscach chętnie odwiedzanych przez wczasowiczów. Na naszej kulinarnej mapie kraju zaznaczyli wiele punków, w których warto zjeść. A już wkrótce dodamy kolejne! [opis vod]
Więcej o serialu (aktorzy, reżyseria)